tiistai 17. kesäkuuta 2008

Sinäkin voit olla kuollut julkkis ja tulla huomatuksi

Tänä päivänä monille ihmisille on hyvin tärkeää tulla huomatuksi ja muistetuksi. Tietenkään ei ole hyvä tulla muistetuksi aivan millä tahansa keinoin, vaan että ihmiset muistelisivat hyvällä ja saattaisivat jopa kertoa tutuilleenkin tapaamisesta. Nykyään ihmiset ovat kyllä niin turtuneita, että esimerkiksi erikoisella pukeutumisella on hyvin vaikea erottua joukosta, ainakaan edukseen. Omaperäisillä ajatuksillakin erottuminen on vaikeaa, koska ensinnäkin omaperäisten ajatusten keksiminen ei ole kovin helppoa, ja toisekseen niiden esittämiselle on vaikea saada tilaisuutta.

Ongelmaan on hyvin yksinkertainen ratkaisu: Jää mieleen jonain sellaisena ihmisenä, jonka kaikki tuntevat jo ennestään. Televisiot, Internet, radio ja lehdistö tuputtavat jatkuvalla syötöllä uutisia julkkiksista, kaikki tuntevat heidät ja ihmiset ovat heistä kiinnostuneita. Julkkikset ovat melkein kuin kavereita, joiden kanssa olisi kiva jutella, mutta joihin on vaikea saada yhteyttä. Sinä voit tehdä molemmille palveluksen esiintymänä jonain sellaisena ihmisenä, jonka ihmiset haluaisivat tavata.

Julkkiksia on niin paljon, että lähes jokainen ihminen muistuttaa ainakin vähän jotain julkkista. Ainakin jos ei ole turhan tarkka. Jos oikein panostaa, voi lisätä vaikutelmaa esimerkiksi oikealla kampauksella, kauneusleikkauksella, lihotus- tai laihdutuskuurilla ja ylipäätään opettelemalla kuinka valittu julkkis käyttäytyy ja pukeutuu.

On hyvä valita joku sellainen julkkis joka on jo kuollut. Elävät julkkikset saattavat aiheuttaa hankaluuksia, jos esiinnyt heinä. Kuolleet eivät valita, eivätkä välitä.

- Hei oletko sinä tosiaan Juice?
- Juu olenhan minä.
- Minä kun luulin että olet kuollut.
- Ehei, olen vain vähän viettänyt hiljaiseloa.
- Vau, onpa tosi kiva tavata sut. Olen aina aina pitänyt 15. yöstä.
- No, ilo on molemmin puoleinen. 15. yö on minunkin suosikkejani.


Jos joku alkaa valittamaan sinulle, että et ole SE Juice Leskinen, niin voit aina vastata, että et olekaan. Olet ihan eri Juice Leskinen. Tai vain kieltäytyä kommentoimasta. Julkkiksiakin on niin paljon, että jos Juicen fanit osoittautuvat liian kiihkeiksi ja sitä alkuperäistä Juicea haluaviksi, voit vain leikata tukan, hommata hassut silmälasit ja alkaa seuraavalla viikolla Kekkoseksi.

1 kommentti:

sexy kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.